Troll Nordic Sports

sportvereniging

Home

Agenda

Nieuws

 

Rolski

Cross Skate / Skike

Langlauf

Nordic Walking

Biatlon & Target Sprint

 

Nordic Ski Fit

 

Contact 

Lid worden

Links

Privacy

 

 

 

Vasasport

 

Leden van Troll krijgen bij Vasasport 5% korting op alle aankopen.

Als je deelneemt aan een cursus rolski of cross skate, krijg je bij Vasasport 10% korting op een set rolski's / cross skates met stokken.

Als je bij Vasasport een reis boekt dan krijg je 10% korting op aanschaf van alle spullen die je voorafgaand aan / na afloop van de reis aanschaft.

 

Als je van plan bent om een cursus te gaan volgen, dan hoef je die rolski's / cross skates niet voorafgaand aan de cursus aan te schaffen; beter kun je tijdens de cursus ontdekken welke soort rolski's / cross skates voor jou het beste zijn. Troll heeft voor gebruik bij de cursus meerdere soorten rolski's en 1 soort cross skates, de Skike V07. Andere soorten cross skates kun je proberen bij leden van Troll, leden van andere verenigingen of bij Vasasport.

 

 

 

Troll heeft deze kortingafspraak met Vasasport gemaakt omdat wij graag willen dat je met goed materiaal op pad gaat. Als je goed materiaal gebruikt houd je plezier in sporten!

Bij goed materiaal hoort een goed advies van ervaren instructeurs en een winkel met een goed assortiment.

Later we helder zijn: er zijn in Nederland niet veel winkels waar je rolski's, cross skates, langlaufmateriaal en bijbehorende spullen kunt kopen :-|