Materiaal

Leden van Troll krijgen bij Vasa Sport 5% korting op alle aankopen (m.u.v. reizen).

Als je deelneemt aan een cursus rolski of cross skate, krijg je bij Vasa Sport 10% korting op een set rolski’s / cross skates met stokken.

Als je bij Vasa Sport een reis boekt dan krijg je 10% korting op aanschaf van alle spullen die je voorafgaand aan / na afloop van de reis aanschaft.

Kromme Rijn Loppet

Als je van plan bent om een cursus te gaan volgen, dan hoef je die rolski’s / cross skates niet voorafgaand aan de cursus aan te schaffen. Beter kun je tijdens de cursus ontdekken welke soort rolski’s / cross skates voor jou het beste zijn. Troll heeft voor gebruik bij de cursus meerdere soorten rolski’s en 1 soort cross skates, de Skike V07. Andere soorten cross skates kun je proberen bij leden van Troll, leden van andere verenigingen of bij Vasa Sport.

Troll heeft deze kortingsafspraak met Vasa Sport gemaakt omdat wij graag willen dat je met goed materiaal op pad gaat. Als je goed materiaal gebruikt houd je plezier in sporten!

Bij goed materiaal hoort een goed advies van ervaren instructeurs en een winkel met een goed assortiment.

Sorry, we zijn een beetje fan van Vasa Sport, want zij organiseren leuke sneeuwreizen, evenementen, tochten, clinics, cursussen, langlaufmagazine e.d. en laten we helder zijn: er zijn in Nederland niet veel winkels waar je rolski’s, cross skates, langlaufmateriaal en bijbehorende spullen kunt kopen 🙂

PS: Troll en leden van Troll hebben geen enkel commercieel belang bij de relatie met Vasa Sport.

Vasa Sport en Vasa Shop


Uiteraard kun je je materiaal ook op andere plaatsen aanschaffen:

Reacties zijn gesloten.