Zonnige Troll Roll 2023

Wakker worden met zon maakt blij en trekt je naar buiten! Dit was ook het geval vanmorgen met de Troll-Roll. De organisatie had verschillende routes uitgezet door het mooie binnenveld, tussen Wageningen – Rhenen – Veenendaal – Ede. Het was een heerlijke voorjaarsdag met een stevige zuidenwind. 30 actievelingen gingen er om 10u op uit voor een ronde van 13, 24 of 35 km.


De deelnemers aan de 13 km werden met auto’s weggebracht waarna ze, met grotendeels wind in de rug, terug mochten rollen naar de skeelerbaan in Ede.


De deelnemers aan de langere afstanden moesten eerst flink bikkelen tegen wind in, waarna de die-hards de Grebbeberg nog even opgingen en de deelnemers aan de 24 km eerder afsloegen om lekker met de wind in de rug langs de Grift te toeren.


Voordat de hongerklop zijn intrede deed, was er een mooie verzorgingspost ingericht met zelfs heerlijke zelfgebakken taarten. Alle deelnemers hebben er even goed kunnen bijtanken voor de laatste 9 km, gelukkig grotendeels ook weer met een heerlijk windje in de rug en volop zon op het gezicht.


Deze zonnige morgen was het genieten, soms wel even doorbijten, bij terugkomst was het nogmaals genieten, dit keer van heerlijke soepen en goed belegde broodjes. Prima verzorging!

Reacties zijn gesloten.