Start nieuw seizoen

Start Sneeuwfit

Op donderdag 7 september starten we weer met de Sneeuwfit trainingen. Niet zoals gebruikelijk op de woensdagavond, maar we gaan gelijk van start op de donderdag.
In de maanden die volgen zullen Rijk en Sjaak onze conditie weer op peil gaan brengen met oefeningen en activiteiten, gericht op het langlaufen en algemene fitheid.
We starten om 19:30 op de baan van de Edese IJsvereniging in Ede. Het is geschikt voor elk niveau.


Algemene Ledenvergadering

Net als elk jaar organiseren we ook weer een Algemene Ledenvergadering. Hierin bespreken we de stand van zaken rond de vereniging, plannen voor de toekomst en wat nog verder ter tafel komt.
Heb je nog goede ideeën of opmerkingen dan horen we het natuurlijk graag. De vereniging valt of staat natuurlijk door de input van de leden.
Daarom willen we iedereen van harte welkom heten op de ALV. Deze wordt gehouden op vrijdag 29 september. De start is om 19:30 uur en de lokatie is het clubgebouw van de Edese IJsvereniging.
In de week voor de ALV ontvang je de agenda en de notulen. Zijn er specifieke zaken die je graag op de agenda wil hebben, dan horen we dat natuurlijk graag.


Rolski-tochten

Als straks de zomer aan het aflopen is, is het weer tijd voor rolski- tochten. Vanaf eind augustus organiseren de verschillende verenigingen leuke tochten. 
Op de website van Noordse Sporten vind je een uitgebreide agenda.
De eerst volgende is 20 augustus al; De Ton Tour on Wheels bij Bedaf in Uden. Hier kun je meer informatie vinden.

Reacties zijn gesloten.